Date med Karlskoga

19 mars 2019
17:00 - 23:00
Scandic Malmen
Men hej!
Vad kul att du vill följa med.
Det är egentligen inga konstigheter, precis som det står på kortet så har jag planerat allt i förväg. Om du bara tar dig till Scandic Malmen den 19mars runt 17 tiden så tar jag hand om resten.

Vi kör lite gôtt häng med mat och dryck tillsammans med några andra av mina ex, som också tyckte att det vore kul att se vad som hänt sedan sist…

Om du vill, kan du få se lite av vad som pågår hos mig idag, vilka jobb som finns tillgängliga, vilka nya möjligheter som finns för boende och vilka fritidsaktiviteter som tillkommit till exempel. Om du hellre känner för att bara hänga och snacka lite gamla minnen, så gör vi gärna det med!

Vid 19-draget tar vi en kort promenad till Hotell Rival, där jag vill bjuda dig och alla mina andra ex på en show, bara för att jag kan.
Om vi orkar och vill, så samlas vi efteråt för en sängfösare, eller också bryter vi upp och tänker att det är en dag imorgon också.

Ser verkligen fram emot att träffa dig igen..!

Med vänlig hälsning, Karlskoga

Ps. för att alla ska hinna med allt, ni vet, biljetter, laga mat, kyla dryck osv, osv, behöver vi veta om du kommer senast ONSDAG 13 mars..ds. först till kvarn..