torsdag, 22 december 2016 11:48

Julhälsning

  • Skriv ut
  • Epost

Vilket år, vilken start... 

julhälsning

Hej alla medlemmar, hoppas att ni hinner klart med jobb och julbestyr så att ni har möjlighet att omfamna ledighet och julefrid.

Här på MöckelnFöretagen ser vi tillbaka på ett spännande och händelserikt år, inte minst för min egen del. -Ny verksamhetsledare från och med 1 April.

Vi har haft en enorm respons på dom mötesplatser vi skapat och genomfört. Det började med Affärsexpedition till Säfsen som var ett nytt tillfälle för regionens näringsliv att samverka och göra affärer, 250 företagare möttes, besteg berg och trivdes i en alldeles unik miljö. Sammanfattningen är Succé, 2017 kör vi igen 21-23 September, missa inte det.

Mat & Prat, på uppdrag av Karlskoga Näringsliv & Turism, tillsammans med Företagarna är en välbesökt tillställning med nästan 90 deltagare i snitt.

Möckeln Trophy Day, MöckelnFöretagens egen firmafest fick en ny kostym och funkade väldigt bra 2016. Vi hoppas och tror att vi ska kunna få en väldigt positiv utväxling under 2017.

MöckelnFöretagens samlingsmonter på Elmia Subcontractor fick också en uppdatering, utvärderingen av deltagande utställare och organisationer är odelat positiv, flera nya och gamla utställare har annonserat sitt intresse för nästa års mässa.

Nu ser vi fram emot ett nytt år på Elmia, där vi får äran att visa upp Karlskogas tillverkningsindustri både nationellt och internationellt.

Vi har såklart utöver detta engagerat oss i flertalet mindre och större arbetsgrupper med kompentensförsörjning, grundskola, och relationer för medlemmar i fokus och mer ska det bli.

Nu längtar vi till 2017, vi är mer och fler än någonsin och vi fortsätter att jobba framåt.

Hoppas att du är med oss när vi drar igång, närmast i kalendern, After Work på Allstar 5 januari, tätt följt av Mat & Prat 11 januari, där vi i direkt anslutning fortsätter med ett föredrag av Advokatfirman Lyxell Florenius under ämnet Skilsmässa & Död.

Se mer på hemsidan.

Boka också in Östra Värmlands Näringslivsdag den 9 Februari, där vi även delar ut Möckelnregionens företagspris.

Tack för i år, och tack alla medlemmar och styrelsen för förtroendet.

Tack också till alla som på ett eller annat sätt hjälpt mig att genomföra alla projekt, ingen nämnd ingen glömd.

 

God Jul & Gott Nytt År. MöckelnFöretagen. Henrik Lindstedt.

« Oktober 2017 »
Mån Tis Wed Tors Fri Lör Sön
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Senaste nyheterna

Läs alla nyheter här »