4-8 Mars 2024 Karlskoga Business Week - En vecka där människor möts för inspiration, goda exempel lyfts och idéer tar fart. 

Nobeltorget

Vi välkomnar Nobeltorget in i Karlskoga Business Week

Nobeltorget vad är det?
Jo, det är så här, det finns företag och organisationer som har intresse av att visa upp sig och sin verksamhet för andra företagare och organisationer i Karlskoga.

Inte nödvändigtvis så att man vill hålla föredrag eller seminare, det kanske räcker med en Rollup, en broschyr eller ett kortare personligt möte för att se om ömsesidigt intresse uppstår.

Det är Nobeltorget.

En utställaryta i hotellets hjärta, där både ”Business Weekare” och andra hotell och lunchgäster passerar under veckan. Håll utkik när du passerar våra ”utställare” kanske väntar ditt livs affär.

Karlskoga Kommun

”Karlskoga kommun kommer finnas representerade under veckan. Bland annat kommer näringslivschef, näringslivslots, samhällsledningschef och bygglovshandläggare vara på plats. Om ni önskar boka ett särskilt möte med någon eller några av dessa så välkomnar de att ni kontaktar näringslivslots Pernilla Andersson Wiss på 0586-61010 i annat fall ser de fram emot att träffas på plats!”

Yrkeshögskolan

Nu startar Yrkeshögskolan Karlskoga en ny omgång av den korta, flexibla YH-utbildningen ”Effektiv och hållbar produktion – för industriarbetare”. Utbildningen är framtagen i samarbete med industrin för att kompetensutveckla medarbetare. Upplägget är flexibelt och kan kombineras med arbete. Utbildningen är riksrekryterande.

Nästa utbildningsstart är v. 15 och utbildningen pågår under 26 veckor (uppehåll v 27-34). Ansökan är öppen fram till 18:e mars!  

För mer information och anmälan besök vår hemsida https://karlskoga.se/yh

För dig som är nyfiken på utbildningen finns här en film från pågående utbildningsgrupp:

Tips för dig som arbetsgivare:

  • Erbjud medarbetaren möjlighet att läsa delar av utbildningen på arbetstid.
  • Erbjud hjälp med inköp av kurslitteratur, tillgång till dator samt ersättning för eventuella resor för att medarbetaren ska kunna studera.

Din medarbetare behöver dock söka utbildningen som privatperson. Utbildningen är således kostnadsfri för din organisation.

LPD – Co work Office

LPD Office erbjuder en unik och flexibel kontorslösning i centrala Karlskoga med något som passar alla; enmansföretag, konsulter och större bolag finns hos oss. Arbeta i loungemiljö eller ha eget rum och häng hos oss så lång eller kort tid du behöver – en dag eller varje dag? Du bestämmer! Här tillämpas inga långa eller krångliga kontrakt. Allt du behöver för en skön arbetsdag (kaffe, utskrifter, konferensrum och wi-fi) ingår såklart i ditt medlemskap!

Fogarolli

På vår invigning kommer Pär från Fogarolli vara på plats och bjuda på kaffe.

Han hjälper er att ta ert kund- eller personalevent till nästa nivå.

UF

Försäljning av nästa generations entreprenörer