Business Week 2020

2 - 06 mars 2020
Hotell Alfred Nobel

Måndag 2 mars krossar vi återigen champagneflaskan mot fören på
Nobeltorget Karlskoga Business Week.

Nobeltorget Karlskoga Business Week är en plattform vars syfte är att klappa oss själva på axeln, att förmedla och informera om allt positivt som händer och sker runt omkring oss dagligen i Karlskoga.
Att vi faktiskt har ett näringsliv av absolut världsklass och att vi inte ska glömma bort att berätta det. För varandra, för utomstående och kanske framförallt, för oss själva.

Nobeltorget Karlskoga Business Week har ingen fast form och ingen “ägare” som jobbar mot ett visst mål på ett visst sätt, det är vad vi, allihopa själva väljer att gör det till. Business Week skapar möjligheten att höras, synas och samverka, hur det blir och utvecklas i verkligheten är upp till dig…och mig.

Nobeltorget Karlskoga Business Week hade inte varit möjligt att genomföra om det inte hade varit för stödet från våran huvudpartner, Karlskoga Kommun, samt våra aktivitetspartners, det vill säga alla som fyller upp veckan med intressanta programpunkter och skapar möjligheten för oss alla att samverka, medverka och påverka..

Business Week 2020 program och partners presenteras allt eftersom..

Varmt välkommen till en utmanande vecka med alla möjlighet till skryt, beröm och nya relationer.
Henrik Lindstedt VL. MöckelnFöretagen Karlskoga.