Ska vi göra, ska vi göra det tillsammans…

Det har väl inte undgått någon att Corona slår hårt mot sjukvården i landet och som om inte arbetsbelastningen vorde nog för våra hjältar så råder det dessutom brist på skyddsutrustning för våra hjältar..

Lasertech LSH AB
hade möjligheten att göra en insats genom att 3d printa skalmar som man sedan kompletterar med Over head papper för att på så vis skapa ansiktsskydd / visir (se bild)
Man donerade ett femtiotal till Karlskoga lasarett som uppskattades enormt.
Nu visade det sig att behovet var betydligt större för både Karlskoga & Degerfors, till och med i regionen är efterfrågan stor.

Så till saken, många har varit behjälpliga med att skänka OH papper, så på den sidan råder det ingen brist på material. Men Lasertech som tillverkare kommer att behöva stöttning för att kunna fortsätta leverera efterfrågat antal. Vi vill helt enkelt fråga om det finns fler därute som vill vara med och bidraga?
Vi siktar på att samla ihop 20.000:- i ett första steg, för att åtminstone täcka materialkostnaden. Så får vi se vart det tar vägen.

Slår det väl ut och det blir pengar över hittar vi på ett sätt att premiera all fantastisk sjukvårdspersonal vi har här.

ALLA kronor och alla donatorer kommer att presenteras här och på alla möjliga och omöjliga medier.

Intresserad? mejla mig henrik@mockelnforetagen.se med belopp 1000:- eller mer, fakturan kommer från oss på MöckelnFöretagen.

För privatpersoner med intresse i detta. Vi inväntar vi ett godkännande från Facebook för insamling, återkommer med länk till den så fort det är godkänt // Henrik